replica horloge

replica horloge
replica horloge

donderdag 10 mei 2012

Een artikel van Citizen Eco Drive Perpetual Calendar BL5280-61X Mens Watch

Deze zeer nieuwe guanine Citizen Eco-Drive eeuwigdurende kalender horloge maakt gebruik van roestvrij staal in het maken van de zaak en de armband van dit horloge. Over het algemeen alle merken horloges gebruikt roestvrij staal, het is sterk, goedkoop en lichter materiaal. Citizen voortdurende produceert horloges met Eco-Drive technologie wereldwijd. Burger Ecodrive Horloges zijn beroemd over de hele wereld, omdat Eco-Drive horloges worden opgeladen door een lichtbron en kan werken tot een onvoldoende licht, ook is er geen noodzaak om te veranderen of vervangen van de batterij van Eco-Drive horloge. Eco-Drive horloges op zonne-energie daarom niet ruis produceren ze geen schade de natuur produceert geen enkele manier. Eco-drive horloges zijn ook bekend als milieuvriendelijk horloges, als we vergelijken met andere horloges die zij nodig hebben minimaal onderhoud.
Met de gangreserve-functie van dit horloge kan 270 dagen continu draaien als het horloge volledig opgeladen. Krasbestendig mineraal glas wordt getikt over het gezicht van dit horloge, dit mineraal glas is glanzend en goed te visualiseren in de nacht. Deze Citizen Ecodrive horloge heeft wijzerplaat (oranje van kleur) licht handen en markers zijn prachtig geplaatst op de wijzerplaat. De buitenste rand van dit horloge omringt door de ring gebruikt voor het meten van de verstreken tijd, bezel beschermt de wijzerplaat en te verbeteren aantrekkingskracht van horloges.
Op de wijzerplaat van de drie kiezen ook vervangen voor het behoud van andere schalen. U kunt zich verheugen dual-time met dit horloge van 12/24 uur formaat. Deze Citizen Perpetual horloge toont de kalender in het kort. Het waterbestendige van deze Mens Citizen Watch is 100 meter. Zeker deze burger horloge is een van de beste uurwerken op enigerlei wijze de vraag of het ontwerp, eigenschappen en prijs.
Klik hier voor meer informatie:Citizen Ecodrive Horloges
Enkele belangrijke kenmerken:
Citizen Eco Drive Perpetual Calendar BL5280-61X Mens Watch
Citizen Eco Drive Perpetual Calendar BL5280-61X Mens Watch
Stainless Steel Case
Roestvrij stalen armband
Eco-Drive Technology
Op zonne-energie (opgeladen door een lichtbron, geen noodzaak om batterij te vervangen)
270 dagen gangreserve
Kras bestendig mineraal glas Crystal
Oranje Dial
Lichtgevende wijzers en uur Markers
Draaibare lunette
Power Reserve Indicator
Perpetual Calendar
Datum Window
Vouw dan Sluiting met verborgen loslaten drukknop
Schroef achterkant van de behuizing
100M Water Resistant
Diameter: 44mm
Dit horloge is beschikbaar voor de VS 225,00 dollar bij ons.
Klik hier voor meer details en om het te kopen:Heren Perpetual Calendar Bekijk


see more horloges Breguet and horloges Panerai Luminor Regatta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex