replica horloge

replica horloge
replica horloge

woensdag 10 augustus 2016

Pokemon Wereld Marill Talking Horloge

horloge van vandaag is horloge een noviteit kinderen, maar een verrassend high-tech één.
Dit horloge is een noviteit horloge van de Nintendo Pokémon lijn van de koopwaar. Het horloge is een standaard LCD-module met 4 cijfers en tijd, datum en seconden displays, maar er is een extra knop die wanneer gedrukt maakt het geluid van de Pokemon Marill. Het gezicht van het horloge heeft een Marill design, met het LCD-scherm in zijn buik. De band is gegoten kunststof met de vormen van andere water klasse Pokemon zoals Psyduck, Blastoise en Squirtle.

Het bijzondere van het horloge is door de gleuf aan de rechterkant van het horloge. Met het horloge, zijn er een reeks van hexagonale 'sleutels' met een patroon op één kant. Wanneer deze in de wacht wordt geplaatst, hoort u het geluid van een van de Pokemon weergegeven boven de toets. Aangezien dit het water Pokémon horloge, het geluid van het water Pokémon op de sleutel, en voor de sleutels Ik heb (nummers 2, 3 en 5), krijg ik de geluiden van Squirtle, Blastoise en Tentacool. Ik heb een YouTube-video van het horloge te werken met de verschillende geluiden (gemaakt koppeling ).

De horloges werden uitgebracht in 2000 als een promotie met Burger King. Van de sleutels, het lijkt erop dat er 6 verschillende horloges, en ten minste 5 toetsen (ik zou 6 denk ik). Dit zou betekenen 36 verschillende Pokémon geluiden van de toetsen en nog eens 6 van de horloges.

De instructies zijn in 3 talen - Engels, Spaans (of Portugees) en Duits, wat suggereert dat dit is een Europese release. Deze niet veel vertellen over de maker, maar het toont het horloge werkt op 2x AG13 batterijen.
bekijk meer replica horloge en franck muller conquistador

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex