replica horloge

replica horloge
replica horloge

woensdag 19 april 2017

Omega Speedmaster Moonwatch genummerde oplage 'First Omega In Space' Kijk recensie


Omega-Speedmaster-Moonwatch-First-Omega-In--Space Genummerde-Edition-aBlogtoWatch-16

Wie op zoek is naar een fantastisch uitziende, classy Omega Speedmaster in Sedna goud net een cadeau voor 2015 met de Omega Speedmaster Moonwatch genummerde oplage 39.7mm ref. 311.32.40.30.01.001. Negeer de totaal vreemd klinkende naam die niet echt helpen begrijpen het ontwerp inspiratie voor het horloge en de focus op hoe mooi deze nieuwe Panda-gekozen Omega Speedmaster Moonwatch uitziet. Schalks vrijgegeven op Baselworld 2015, wordt deze nieuwe Omega Speedmaster gaat om een ​​hit voor degenen verzamelaars in staat om de pony boven de prijs voor goud. Ook is de Omega Speedmaster Moonwatch genummerde oplage 39.7mm horloge ook vaak aangeduid als de “Speedmaster Eerste Omega in de ruimte,” en omdat ik die naam graag beter wil ik ook verwijzen naar het horloge als die in deze review.

Omega-Speedmaster-Moonwatch-First-Omega-In--Space Genummerde-Edition-aBlogtoWatch-100

Volgens Omega, de esthetische inspiratie voor deze versie van de Omega Speedmaster Moonwatch was een horloge gedragen door astronaut Wally Shirra in 1962 tijdens de NASA Sigma 7 missie waar hij de aarde cirkelde. Hoewel dit was niet de eerste horloge in de ruimte (dat was een Russische uurwerk), dat 1962 de missie was de eerste keer een Omega was in de ruimte. Zo is de Speedmaster “First Omega In Space” collectie werd geboren. Ook interessant is dat, volgens de informatie van Omega, Shirra kocht de Omega Speedmaster zich voor de missie, en dit was voordat er een officiĆ«le relatie met de NASA.

Omega-Speedmaster-Moonwatch-First-Omega-In--Space Genummerde-Edition-aBlogtoWatch-2

Deze 2015 goud versie van de “First Omega In Space” Omega Speedmaster Moonwatch genummerde oplage horloge is niet echt de eerste in zijn soort. Dat was de Omega Speedmaster Moonwatch genummerde oplage ref. 311.32.40.30.01.001 dat uit in 2012 kwam, geloof ik. Dit was een goed uitziende, van korte duur uurwerk dat ik niet geloof wordt nog steeds gemaakt en, naar mijn mening, was een ontwerpstudie voor Omega (hier aBlogtoWatch review) vrijgegeven van de Speedmaster '57 Co-Axial Chronograph. Wat Omega deed was interessant, eigenlijk. De meest opvallende element is de “vroege” Speedmaster handen afgestemd op stijl dial Moonwatch, maar een nadere inspectie blijkt een aantal interessante eigenschappen die moet echt prikkelen sommige verzamelaars. Elk van deze kwaliteiten hebben meer dan deze 18k Sedna gouden versie met de prachtige wijzerplaat is uitgevoerd. Bekijk meer rolex replicas en rolex kopie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex