replica horloge

replica horloge
replica horloge

zaterdag 21 april 2018

Audemars Piguet Royal Oak Frosted Gold horloge en manchetknopen

Audemars Piguet Royal Oak Frosted Gold
Het is bijna een jaar geleden dat Audemars Piguet een speciale damesversie introduceerde van de emblematische Royal Oak , een oogverblindend uurwerk met de naam Frosted Gold, en vandaag kunnen mannen er ook van genieten, met ook een coole bonus. Er is een nieuwe herenversie van het Royal Oak Frosted Gold horloge, met een elegante 41 mm-behuizing die de heren op tijd houdt, en aangevuld met de opnieuw ontworpen Royal Oak manchetknopen, die een stijlvolle bonus kunnen zijn.
De gehamerde kast van Audemars Piguet is gemaakt van wit goud en opnieuw gecombineerd met een diepblauwe wijzerplaat, terwijl de matte oppervlakken - het resultaat van de Florentijnse techniek - meer dan voldoende moeten zijn om u te helpen een statement te maken, waar u ook bent. De grootste uitdaging was om deze matte afwerking alleen op vlakke oppervlakken te maken, zonder de rest van de behuizing en de scherpe hoeken ervan te veranderen.
Met een verfijnde look, voelt dit horloge verrassend ruw aan als het wordt aangeraakt, iets wat bij een echte man vanzelfsprekend is.
Audemars Piguet Royal Oak Frosted Gold
Vervaardigd in 18K wit goud, met een blauwkleurige "Grande Tapisserie" wijzerplaat en Royal Oak-wijzers met een luminescerende laag, verpakt dit uurwerk het zeer gewaardeerde kaliber 3120, met automatische opwinding - dit betekent een 22K gouden rotor, 3Hz frequentie en 60 uur waard van back-upstroom.
De Royal Oak Frosted Gold 41 mm 15410BC wordt gecombineerd met een 18 karaat witgouden armband en wordt geproduceerd in een gelimiteerde serie van slechts 200 exemplaren, elk met een waarde van ten minste EUR 60.000.
De herontworpen Royal Oak manchetknopen, aan de andere kant, waren niet echt nodig, maar we zijn allemaal aangenaam verrast door hen. Drie versies in roestvrij staal met ofwel een blauw, zwart of zilver "Tapisserie" -patroon, evenals twee versies in roze goud met blauwe of zwarte "Tapisserie" zullen klaarliggen voor de grijpers.
Een geelgouden versie, met een blauw "Tapisserie" -patroon in het midden, zal snel volgen, waardoor de finishing touch wordt toegevoegd aan een stijlvolle look.
Bekijk meer Zwitserse replica en Patek Philippe horloges

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex