replica horloge

replica horloge
replica horloge

zondag 22 juli 2018

Jaeger-LeCoultre Duometre Spherotourbillon Moon - Breaking opvatting van de juistheid van horloges

Jaeger-LeCoultre (JLC) is een horlogemerk in de top 5 in termen van waarde, verfijning, complexiteit en lange geschiedenis van het merk. Dit is het horlogemerk waarvan elke verzamelaar ter wereld snakt dat hij er minstens één in zijn collectie heeft. Jaeger-Lecoultre horloges zijn niet alleen voor geldmakers, ze moeten in staat zijn om de schoonheid van hen te voelen en te begrijpen.
Bekend om zijn uiterst geavanceerde en geavanceerde machines, neemt JLC ​​het technologische voordeel van een uurwerk dat verschilt van andere merken. Dit prestigieuze horlogemerk bezit meer dan 350 patenten en produceert meer dan 1000 verschillende mechanische machines, waaronder 500 machines. Wat weinig horlogemakers doen. Daarom wordt JLC ​​beschouwd als de grote merkers in de geschiedenis van het uurwerk.
Tijdens de productie van de klok heeft JLC ​​een oplossing gevonden voor de perfecte precisie van het mechanische horloge. De geboorte van de Duomèt-horloges staat voor de trotse prestatie van de uurwerkindustrie van Jaeger-LeCoultre, een nieuwe doorbraak in de nauwkeurigheid van mechanische horloges.  
Jaeger-LeCoultre voegde een lid toe van de familie Duomètre genaamd de Duomètre Sphérotourbillon Moon op de prestigieuze Internationale Salon de la Haute Horlogerie (SIHH) 2015. 
De Duomètre Sphérotourbillon-maan waakt over de persoonlijkheid en belichaamt de wijsheid van de traditionele astronomie, evenals de creatieve kracht van Jaeger-LeCoultre.
Sphérotourbillon is een van de grootste uitvindingen van JLC samen met de Gyrotourbillon. Uitgerust met beide geweldige uitvindingen gebaseerd op de namen van deze twee uitvindingen. Het lijkt erop dat Duomètre Sphérotourbillon Moon is geboren om de drager vreugde te brengen. De diameter van 42 mm en de dikte van 14,3 mm zorgen ervoor dat het comfortabel op de pols rust, terwijl enkele technische hoogstandjes worden onthuld die in een bescheiden ruimte zijn verborgen.
Duometre (of concept met dubbele vleugels) is met name ontworpen met twee tandwielaandrijvingen en een afzonderlijke aandrijving. Een timer, die uren, minuten en seconden bevat, toont de seconden om 6 uur, met de rest van de maan (die tot 3887 jaar kan lopen) in het display. main. Dankzij dit ontwerp kan de klok van de klok "vrij" lopen zonder te worden beïnvloed door de negatieve effecten. Natuurlijk zijn de meeste andere timers in het horloge gerelateerd aan de tijd - zoals een verandering in de nachtdienst, een door de maan verlichte kalender die verandert met de datum ... dus deze twee versnellingspakken worden verbonden. samengevoegd door een gemeenschappelijke regelgevende instantie.
Duomètre Sphérotourbillon Moon is uitgerust met een geavanceerd mechanisch mechanisme met een Sphérotourbillon met twee assen. Naast een volledige rotatie van het titaniumrek, roteert de Sphérotourbillon ook rond de tweede as met 20 °.
Degenen die van astronomie houden zijn erg geïnteresseerd in de as van de aarde. Elke planeet in een baan om een ​​as staat nooit loodrecht op het vlak van de omloop. De hoek gevormd door de as van de aarde is ongeveer 23 °. Deze natuurlijke neiging verklaart de cycliciteit van de seizoenen, en ook vanwege de wisselende weersomstandigheden, soms gunstige voorwaarden scheppend maar soms ook hinderlijk voor onze plannen. Een hellend profiel dat lijkt op de kanteling van de aardas geeft de Duomètre Sphérotourbillon Moon zijn wonder.
Calibre 389, 476-delige handleiding, 56-grain glas en 50-uur gangreserve met twee displays die de resterende energiereserves van de twee tandwielkasten tonen. 1 uur 30 minuten en 5 uur en 30 minuten. Daarnaast heeft het horloge ook zij-displays die de tijd van 24 uur weergeven.
Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex