replica horloge

replica horloge
replica horloge

dinsdag 18 november 2014

Het is Graduation Time!

Het is College afstuderen tijd en veel universiteiten door het hele land zich voorbereiden op hun jaarlijkse aanvang ceremonies te houden.
Een van de hoogtepunten van de ceremonie is de gastspreker en dit jaar is zeker niet zo prominent celebrity gastsprekers van President Barack Obama teleur te filantropen Bill en Melinda Gates zijn gepland om adressen te leveren in de volgende maand.
Dit afgelopen weekend "Science Guy" Bill Nye geleverd aanvang adres aan de Universiteit van Massachusetts, terwijl de Amerikaanse marine admiraal William H McRaven sprak op de Universiteit van Texas aanvang en minister van Buitenlandse Zaken John Kerry behandeld het adres naar zijn alma mater aan de Yale University.
6086Denver Broncos quarterback Peyton Manning sprak met de 2014 afstuderen klasse aan de Universiteit van Virginia dit weekend en entertainer John Legend is het gebouw aan de Universiteit van Pennsylvania diploma-uitreiking vanavond te spreken.
Op 14 juni, zal president Obama de aanvang adres te leveren aan de Universiteit van Californië. Een dag later, Bill en Melinda Gates zijn het gebouw van de Universiteit van Stanford ceremonies te spreken.
Of u nu het bijwonen van een diploma-uitreiking van dit jaar of gewoon van plan om een ​​gift te sturen naar de nieuwe afgestudeerde, online retailer WorldofWatches.com heeft vele Grote Giften voor de Klasse van 2014.
De maand lang promotie heeft numerosu keuzes voor mannelijke en vrouwelijke gradiënten van de meest populaire van vandaag horlogemerken, met inbegrip van Invicta, Zwitserse Legend, Lacoste, Seiko, Fossil, Citizen, Rotary, Lucien Piccard, ESQ door Movado, Kenneth Jay Lane en Guess.
Het Invicta Pro Diver Heren GMT horloge is zeker de rang met de afgestudeerde op uw lijst te maken. Deze band multifunctionele uurwerk heeft een robuuste stalen kast en bijpassende schakelarmband. De unidirectionele draaibare ring omringt de zwarte wijzerplaat met lichtgevende skelet handen en uur markers, een gangreserve indicator, automatische datum kalender, dag van de week en de kleine seconde subdials.
Kenmerken omvatten een GMT wijzer en Swiss-made quartz uurwerk binnen. Horloge is 49mm in diameter, 17mm dik en waterbestendig tot 100 meter.bekijk meer horloges replica en Cartier Roadster

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex