replica horloge

replica horloge
replica horloge

zondag 3 juli 2016

De restwaarde van Watches: zou u betalen $ 16 miljoen voor de 'heilige graal' van All Uurwerken?

Patek Philippe, Graves Supercomplication horloge omhoog gaan voor verkoop door Sotheby's
Ooit afgevraagd wat uw horloge waard is of de moeite waard op de veiling blok zou kunnen zijn? Verzamelaars die tientallen horloges hebben in hun kluizen vragen vaak deze vraag en het antwoord kan worden onthutsend. Bij Belangrijk Horloges Veiling van de Christie's in New York in juni, de verkoop van horloges leverde bijna $ 8.800.000 - het benadrukken van de bloeiende collector horloge markt.
De top lot in de veiling was een 2008 Patek Philippe Reference 5033 platinum tonneau minute repeater met een jaarlijkse kalender, met originele certificaat, dat verkocht aan een particuliere Amerikaanse verzamelaar voor $ 401.000. Ook op deze verkoop een 1994 limited-edition skelet minute repeater van Vacheron Constantin haalde $ 233.000. Terug in februari, een Gruen 1923 World Series zakhorloge, voorheen eigendom van Babe Ruth, verkocht voor maar liefst $ 717.000.
Lot-46-A Vacheron Constantin Minute Repeater verkocht in juni voor $ 233.000 door Christie's Dit najaar, een aantal hot-ticket horloges zullen naar verwachting miljoenen vergaren wanneer ze komen voor de veiling. Sotheby's zojuist aangekondigd dat op 14 november in Genève, is het verkopen van wat velen naar verwijzen als de "heilige graal" van horloges: De Patek Philippe Henry Graves Supercomplication kijken. Dit horloge, vaak beschouwd als de beroemdste horloge in de wereld, werd gemaakt door Patek Philippe in 1933 voor zeer prominente New York bankier Henry Graves (die dit jaar haar 175-jarig bestaan ​​viert). Het is de meest gecompliceerde horloge ooit gemaakt. Dit is de eerste keer dat dit horloge zal 15 jaar geleden sinds de plaat verkoop op de markt als het haalde $ 11.000.000. De verwachting is dat het horloge nu zal verkopen voor veel meer dan $ 16.000.000. bekijk meer rolex replica en piaget emperador

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex