replica horloge

replica horloge
replica horloge

zaterdag 2 juli 2016

Heb je ooit afgevraagd waarom juwelen zijn gebruikt binnen Watches?

We hebben veel vragen van klanten over de reden waarom robijnen worden gebruikt binnen horloges als onderdeel van het horloge beweging gekregen, dus we dachten dat het was hoog tijd dat we het probleem aan te pakken. In wezen, wanneer een mechanisch uurwerk wordt gezegd dat een aantal parels in de samenstelling, die juwelen overwegend synthetische robijnen speciaal voor uurwerken en gebruikt als lagers om wrijving te verminderen.
Sterk en hard, ze helpen om de wrijving te verminderen, en daardoor slijtage tussen de mechanische onderdelen. De voordelen juweel lagers omvatten nauwkeurigheid, kleine afmetingen en gewicht, voorspelbare wrijving, goede temperatuur stabiliteit, en de mogelijkheid om te werken in de loop van de jaren, omdat zij niet breken.
Deze robijnen synthetisch worden ontwikkeld met gebruikmaking aluminium en chroom oxide dat een reeks verwarming ondergaat, smelten en kristalliseren processen. Omdat het materiaal is in massa geproduceerde, heeft het niet de extreem hoge intrinsieke waarde van natuurlijke robijnen. Het aantal robijnen gebruikt in een mechanisch horloge is afhankelijk van de complexiteit van de beweging. Hoe meer bewegende delen er zijn, hoe meer robijnen worden gebruikt. Een typische volledig juwelen tijd alleen horloge heeft 17 juwelen, maar sommige horloges kan veel meer benutten. bekijk meer rolex Zwitserse en piaget limelight

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex