replica horloge

replica horloge
replica horloge

dinsdag 10 januari 2017

Couture 2014: Bell & Ross B-raket Watches

De JCK en Couture horloge en sieraden beurzen zijn afbouwen, maar we zijn nog steeds met betrekking tot een aantal van de koele horloges die we deze week zagen in Las Vegas. Bij de Couture show kregen we een blik op de nieuwe Bell & Ross BR 01 en BR 03 B-raket horloges, evenals de luchtvaart geïnspireerde B-Rocket motorfiets.
Om de B-raket watch-en-motorfiets te creëren "dynamische duo," Bell & Ross samen met Shaw Harley Davidson naar een one-of-a-kind "vliegtuig-motorfiets" waarvan het ontwerp zou klassieke luchtvaart elementen bevatten creëren. Meer dan een jaar in de ontwerpfase, de B-Rocket motorfiets, die Bell & Ross weergegeven op de Couture-show, heeft een conische neus lijkt op die van een straaljager, verstelbare lamellen die er uitzien als vleugels, jet-motor-achtige zij- gemonteerd turbines en een aërodynamische achterste deel geïnspireerd door de cabine van een 1960 vliegtuigen, naast vele andere details die zowel gearheads en luchtvaart liefhebbers van klassieke waarderen.
Bell & Ross B-raket motorfiets
Om de lancering van het concept bike te begeleiden, Bell & Ross lanceerde twee nieuwe horloges. Een daarvan is de Bell & Ross BR 01 B-raket, een chronograaf horloge met een 46-mm case en een tachymeter schaal langs de rand van de grote wijzerplaat, een nuttig hulpmiddel voor degenen die daadwerkelijk genieten van het racen hun fietsen. Het horloge heeft subdials voor de 60-seconden, 30 minuten en 12-uurs chronograaf tellers. De kleine seconde teller bij 3 0'clock doet denken aan de grafische weergave gebruikt in de experimentele testen voertuig.
Bell & Ross BR-01 B-raket
De andere horloge, de Bell & Ross BR 03 B-raket, is het ingewikkelder model, voorzien van een grote datum raam en een gangreserve indicator in aanvulling op de chronograaf functie van de BR 01. De wijzerplaat van de BR 03 B- Rocket heeft een aantal kleine uitsparingen dat de eigenaar een blik op de complexiteit van de grote datum mechanisme geven.
Bell & Ross BR-03 B-raket
Ik had een kans om te proberen op de BR 03 (maar helaas niet om een ​​spin op de B-Rocket motorfiets nemen). Hier is hoe het eruit ziet op de pols.
Bell & Ross BR-03 B-raket - op de pols
Zowel van de Bell & Ross B-raket horloges zijn satijn-geborsteld staal gevallen die waterbestendig tot 100 meter zijn, en worden aangedreven door Zwitserse makelij automatische mechanische bewegingen. De horloges hebben opgevuld zwart lederen riemen, gevoerd en afgezet met rood, in navolging van de lederen zetel van de B-Rocket motorfiets.
Bekijk meer horloge en Sinn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex