replica horloge

replica horloge
replica horloge

zondag 22 januari 2017

Wekelijkse Roundup: Moto Z Hasselblad True Zoom, Asus ZenWatch 3, Sony Xperia XZ en alle aankondigingen van IFA 2016 in Berlijn


Hasselblad True Zoom Motomod

Deze week was alles over 's werelds grootste vakbeurs IFA in Berlijn. Een aantal van de gemaakte aankondigingen voor het main event begon op 2 september bedrijven Hier zijn enkele van de hoogtepunten van wat gelanceerd op of vóór de IFA 2016.
Lenovo-eigendom Motorola kondigde haar nieuwste mid-range Moto Z-serie smartphone. De Moto Z Play heeft een 5,5-inch 1080p Super AMOLED display, wordt aangedreven door een Octa-core Snapdragon SoC 625 en draait op Android 6.0.1 (Marshmallow).
Moto Z Play_fonearena-01
Het heeft een 16-megapixel camera achter met dual-tone LED-flitser, laser autofocus, fasedetectie autofocus (PDAF) en een 5-megapixel front-facing camera die heeft ook LED-flitser. Afrekenen volledige informatie hier en bekijk onze Hands On video van IFA vloer en Photo Gallery hier.
Moto Z kreeg ook een nieuwe Hasselblad True Zoom Moto Mod van de Zweedse maker camera Hasselblad. Dit kan worden bevestigd aan de Moto Z, Z Force of de nieuwe Moto Z Play smartphone, zodat je het kan converteren naar een zoom-camera. Dit heeft een 12MP 1 / 2,3-inch sensor met 1,55 um groot, heeft f3.5-6.5 diafragma en 10x optische zoom.
Het heeft twee microfoons, kan schieten RAW-beelden, wordt geleverd met Xenon flitser en heeft ook fysieke sluiter en zoom controles, voor een betere handling ervaring.
Lenovo Mededelingen op IFA
Lenovo tentoongesteld zijn K6 , K6 Macht en K6 Note smartphones op de IFA 2016 in Berlijn. Al deze factoren hebben een unibody metalen design, 1080 IPS displays, worden aangedreven door Snapdragon 430 SoCs, lopen Android 6.0.1 (Marshmallow), pak een 8-megapixel front-facing camera, vingerafdruksensor op de rug en komen in enkele en Dual SIM varianten.Hier zijn de volledige informatie .
Lenovo K6 Vermogen

Het bedrijf heeft ook tentoongesteld P2 , opvolger van de Vibe P1 en een entry-level A Plus smartphone op de IFA in Berlijn, samen met de  K6 , K6 Macht en K6 Note . De P2 die was opgedoken in benchmarks in juli packs een 5,5-inch 1080p AMOLED-scherm, wordt aangedreven door een Octa-core Snapdragon 625 processor en pakt een grote 5100mAh batterij met ondersteuning voor 24W snelle oplaadfunctie die snel de batterij op te laden. Het heeft een metalen behuizing en een vingerafdruksensor op de voorkant.
Lenovo P2
Lenovo's nieuwe Yoga Book 2-in-1 tablet die wordt geleverd in Android 6.0 en Windows 10-versies. Het heeft een 10,1-inch Full HD (1920 x 1200 pixels) IPS-display, wordt aangedreven door een Intel Atom X5-processor met 4 GB RAM-geheugen en heeft een magnesium aluminium legering lichaam. Het heeft twee panelen die open als een ultradunne notebook.Het is slechts 9,6 mm gesloten, taps toelopend naar 4.05mm op het dunste rand en weegt slechts 690 gram.
Lenovo Yoga Book Windows
Afrekenen andere Lenovo aankondigingen
Lenovo Yoga 910 13,9-inch Windows 10 convertible met edgeless 4K scherm
Lenovo miix 510 12,2-inch Windows 10 2-in-1
Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10,1-inch 2K splash-proof scherm, 4G LTE, 9300 mAh batterij
Asus kondigde  ZenWatch 3 , het is de derde generatie Android Wear SmartWatch en de eerste in de reeks om een ronde ontwerp te kenmerken op de IFA. Het is vervaardigd uit sieraden-grade 316L roestvrij staal en is slechts 9.95mm dik.
Asus ZenWatch 3
Het heeft een 1,39-inch (400 × 400 pixels) 287ppi AMOLED display en verpakkingen een Snapdragon Wear 2100 processor met 512 MB RAM. Het wordt verwisselbare bandjes, waaronder Italiaans leren band en wordt geleverd met een drie-button systeem, dat snel toegang zou bieden tot veelgebruikte functies, waaronder het openen van de ZenFit activiteit bijhouden app en het veranderen van de display modes. Controleer onze Asus ZenWatch 3 Hands On van IFA Berlijn.
De Asus ZenWatch 3 komt in Gunmetal, Zilver en Rose Gold kleuren en begint bij 229 euro (US $ 254 / Rs. 17070 ong.). Het zal uitrollen van oktober.
Asus ook introduceerde een draagbare 15,6-inch monitor nagesynchroniseerde Asus ZenScreen op de IFA. Er wordt beweerd om 's werelds lichtste en dunste Full HD draagbare beeldscherm tot datum zijn.
Sony aankondigingen op de IFA
Sony kondigt twee nieuwe Xperia X-serie smartphones - Xperia X Compact en Xperia XZ.
De Sony Xperia X compact en beschikt over een 4,6-inch HD-scherm, wordt aangedreven door een hexa-core Snapdragon SoC 650 en draait op Android 6.0 (Marshmallow). De Sony Xperia XZ heeft een 5,2-inch 1080p scherm, wordt aangedreven door een Snapdragon 820 processor en draait op Android 6.0 (Marshmallow).
sony_xperia_xz_10
Beide smartphones voorzien van een vingerafdruksensor op de power-knop en verpakkingen een 23-megapixel camera achter met Predictive Hybrid autofocus.
Sony Xperia X Compact Hands On en Photo Gallery
Sony Xperia XZ Hands On en Photo Gallery
Sony kondigde ook de update van zijn eerste FES horloge U met e-ink scherm SmartWatch dat zowel een e-ink display en e-ink bands kenmerkt.
Het horloge dat paren met uw telefoon voor een wijzerplaat van het horloge te controleren zijn kunnen nu ook de controle en verander de stijl van de band. De next-gen FES AL horloge sport een stalen ring. Er zullen 12 base ontwerpen voor de SmartWatch, maar dat catalogus zal worden verhoogd in de tijd, geleverd door middel van een metgezel SmartWatch app.
Sony FES horloge
De FES horloge U is een Crowdfunded project, dat is alleen beschikbaar voor mensen in Japan. Het horloge begint bij 44.710 ¥ dat is ongeveer ongeveer $ 438 USD, en kan oplopen tot ¥ 98.650 of $ 967 USD.
Anders dan dat, Sony onthulde vier nieuwe hoge resolutie personal audio producten in een geheel nieuwe 'Signature Series' van audio-bereik dat de MDR-Z1R hoofdtelefoon, de spelers NW-WM1Z en NW-WM1A Walkman en de TA-ZH1ES hoofdtelefoonversterker omvat , naast de Sony MDR-1000X noise-cancelling Bluetooth-hoofdtelefoon .
sony-signature-series-audio-range-ifa-2016Voor LG, het bedrijf voorafgaand aan de IFA beurs kondigde drie nieuwe 21: 9 aspect ultrawide monitoren.
Het introduceerde twee ultra-brede 34-inch monitoren waarvan er één is een platte model met ingebouwde Google Cast ondersteuning, terwijl de andere is een gebogen apparaat met een refresh rate van 144Hz. De derde monitor is een 38-inch ultrawide gebogen monitor die wordt geleverd met een geavanceerde IPS UltraWide QHD + (3840 x 1600) resolutie. Afrekenen gegevens uit onze IFA dekking hier .
Ultrawide-Monitor
Andere LG aankondiging
LG Tone Active + HBS-A100 Duurzaam Bluetooth headset, HBS-A80 en meer aangekondigd
De andere Zuid-Koreaanse gigant Samsung kondigde Gear S3 op de IFA 2016 in Berlijn. Dit omvat de Gear S3 klassieke en  Gear S3 frontier -modellen. Beide hebben een 1,3-inch (360 × 360 pixels) Circular Super AMOLED Always On Display met de nieuwste  Corning Gorilla Glass SR + bescherming en heeft draaibare ring. Deze lopen Tizen- Gebaseerd Wearable Platform 2.3.2. De Gear S3 grens omvat LTE-connectiviteit en biedt een robuuste outdoor look, terwijl de Gear S3 classic biedt minimalistische, elegante look.
Samsung Gear S3 grens
Beide hebben IP68 score voor waterdichtheid, NFC en Magnetic Secure Transmission (MST) ondersteuning voor mobiele betalingen met behulp van Samsung Pay, ingebouwde luidspreker voor het activeren voice messaging en muziek luisteren, en GPS.
De Samsung Gear S3 classic en Gear S3 grens zal de uitrol van oktober. De Gear S3 classic is geprijsd op $ 299 (Rs. 20015 ong.).
Ook zoals verwacht , kondigde HTC One A9s , het bedrijf de nieuwste mid-range smartphone in de 'A-serie' op de IFA. 2016. Het heeft een 5-inch HD Super LCD-scherm, wordt aangedreven door een Octa-Core MediaTek Helio P10-processor en draait op Android 6.0 (Marshmallow) met HTC Sense UI op de top. Het heeft een 13-megapixel achterste camera met LED-flitser en een 5-megapixel front-facing camera.
HTC One A9s
Het heeft ook een vingerafdruksensor onder de home-knop en wordt geleverd met unibody metalen design. De HTC One A9s wordt geleverd in zwart, goud en zilver kleuren. Geen woord over de prijzen of beschikbaarheid nog niet.
ZTE kondigde Axon 7 mini, een kleinere versie van de Axon 7 op de IFA in Berlijn. Het heeft een 5,2-inch 1080p AMOLED display, wordt aangedreven door een Octa-core Snapdragon 617 processor, draait op Android 6.0 (Marshmallow), heeft een 16-megapixel achterste camera met LED-flitser en een 8-megapixel front-facing camera.
ZTE Axon 7 Mini
De ZTE Axon 7 mini wordt geleverd in Ion Gold en Platinum Grey, is geprijsd op 299 euro (US $ 334 / Rs. 22370 ong.) En zal de uitrol van de VS, Rusland, Duitsland, Spanje, Polen, Japan, Australië, India en Saoedi Arabië binnenkort.
Andere grote IFA 2016 nieuws in een oogopslag
Huawei Nova en Nova Plus met Snapdragon 625, metalen behuizing, vingerafdruksensor aangekondigd
Huawei MediaPad M3 met een 8,4-inch scherm 2K, metalen behuizing, 4G LTE aangekondigd
Acer kondigt een reeks van Spin converteerbare Windows 10 laptops
Acer Swift 7 notebook is 9.98 mm dun en wordt geleverd met 7 gen Intel-processor
HP Pavilion Wave en Elite Slice Windows 10 desktop-pc's aangekondigd
Garmin Forerunner 35 SmartWatch met ingebouwde hartslagsensor en GPS aangekondigd voor $ 199,99
Garmin Virb Ultra 30 actie camera met voice control, 4K video aangekondigd
Turing Phone Cadenza met dubbele Snapdragon 830s, 12GB RAM, 60MP achteruitrijcamera aangekondigd
ARCHOS 50f Helium, 50f Helium Lite met vingerafdruksensor en 55 Helium Ultra aangekondigd
Logitech M720 Triathlon multi-device muis aangekondigd
-
Controle onze volledige IFA 2o16 dekking hier en stay tuned voor meer
Bekijk meer horloge replica en Rolex GMT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex