replica horloge

replica horloge
replica horloge

maandag 20 november 2017

Stuhrling vs Ingersoll: wiens monteur is beter?

Meest recent stelde een van onze klanten de vraag: "Welk horloge is beter - Stuhrling of Ingersoll?" En we dachten ... inderdaad, beide merken hebben zich in vele opzichten zo goed bewezen - dit is de kwaliteit van de materialen waaruit de producten worden vervaardigd en de betrouwbare mechanisme, en een ongebruikelijke benadering van ontwerp ... hoe te bepalen welke van hen de voorkeur geven? Het waren deze pijnlijke redeneringen die ons team tot de conclusie brachten dat het noodzakelijk was om stilzwijgende competities tussen eminente merken uit te voeren, waarbij het misschien mogelijk zou zijn om de leider te identificeren. 
Een echte strijd tussen Stuhrling en Ingersoll. 
• Uiterlijk: 
Ingersoll - een enorme variëteit aan modellen in verschillende stijlen: retro, klassiek, sport. Maar het meest populaire horlogekelet is wanneer het mechanisme door het glas wordt bekeken. Ingersol speelt vakkundig deze skeletten en creëert voor hen ramen met de meest bizarre vormen. Dit zijn gewoon ideale statusaccessoires die vertrouwen geven in de gedachte en de presenteerbaarheid van het beeld aan de eigenaar.
INGERSOLL-skeletten
INGERSOLL SKELETON
Stuhrling  - we kunnen zeggen dat het ontwerp van accessoires verfijnder en veelzijdiger is, vooral met betrekking tot vrouwelijke modellen. De kleurenschaal is veel breder dan die van Ingersoll - hier niet alleen de traditionele set zwarte, bruine, gouden en zilveren tinten, maar ook heldere en sappige kleuren - lila, ultramarijn, smaragd en anderen. Het is heel duidelijk dat niet één persoon aan het ontwerp van de zaak heeft gewerkt, maar een hele staf van medewerkers, die in zijn producten zijn onweerstaanbare verbeeldingskracht belichaamt. En, men kan het niet helpen, maar merk op, opnieuw - skeletten - zonder hen blijkt het nergens te zijn.
Stuhrling-skeletten
STUHRLING SKELETON
• Gebruikte materialen: 
Ingersoll  - riemen van staal en natuurlijk leer, in sommige modellen - rubber. Koffer - roestvrij staal met allerlei coatings en ionenspray. Glas - mineraal.
INGERSOLL-CLASSIC
INGERSOLL CLASSIC
Stuhrling  - stalen body, armbanden gemaakt van staal, rubber, textiel en leer. Glas - mineraal, saffier, Krysterna. Het is mogelijk om in te leggen met echte diamanten en vergulding.
Stuhrling-CLASSIC
STUHRLING CLASSIC
• De geïmplementeerde functionaliteit is bijna hetzelfde. Beide merken probeerden hun producten te verdunnen met een rijke keuze aan functionele kwaliteiten, afhankelijk van het product dat bij deze of die stijl hoort: kalender, stopwatch, fluorescerende coating, chronometer, waterbestendigheid, tweede tijdzone en nog veel meer. 
• Betrouwbaarheid en kwaliteit van het mechanisme. 
Het is vermeldenswaard dat beide merken met succes de traditionele benadering van de vervaardiging van mechanismen voor verschillende eeuwen hebben gebruikt. Om zo te zeggen, zowel  Sturling en  Ingersoll  alleen dankzij hun toewijding aan mechanica, ooit bleef drijven en vervolgens stevig verankerd in de horloge markt, het maken van apparaten met automatische kronkelende.
Ingersoll - goedkope mechanica, sommige kalibers met allerlei complicaties, er is een dubbele balans, een tourbillon. Het merk is Amerikaans. Daarom is, net als alle Amerikanen, voor hem de hoofdzaak praktische bruikbaarheid en toegankelijkheid.
INGERSOLL-HITStuhrling - laten we zeggen eerlijk gezegd, de etikettering van het mechanisme Swiss Made, spreekt voor zich. Mechanica met zelfopwinding worden gemaakt onder de strikte leiding van Zwitserse meesters, die de nauwkeurigheid van de mechanismen kennen. Voor veel mensen is de inscriptie Swiss Made (vervaardigd in Zwitserland) gelijkgesteld aan een teken van onvoorwaardelijke kwaliteit.
Stuhrling-SKELETDus wat zijn zelfopwindende horloges beter, Stuhrling of Ingersoll?
Terwijl de beoordeling werd voorbereid en de informatie werd bestudeerd, waren de meningen van ons team verdeeld. Iemand meer zoals de Ingersol-vintage, maar iemand gaf de voorkeur aan het Zwitserse mechanisme Stührling. De conclusie is een, dankzij de strijd tussen vooraanstaande merken, zijn we in staat om erachter te komen slechts een ding - het is onmogelijk om een ​​ondubbelzinnig antwoord op deze vraag. Elke persoon moet het ontwerp, de betrouwbaarheid en functionaliteit van beide merken doorlopen, met het oog op een bepaald model, en onafhankelijk beslissen welk karakter en welke eigenschappen de polsunit moet hebben. Dus we willen de juiste keuze maken
Bekijk meer horloge replica en Rolex GMT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex