replica horloge

replica horloge
replica horloge

dinsdag 12 december 2017

Longines: twee klassieke en elegante horloges voor 150 jaar lente

Het beroemde Parijse warenhuis, dat in 2015 zijn 150e verjaardag viert, heeft besloten om Boulevard Haussmann voorbijgangers volledig geanimeerde ramen te bieden tijdens Kerstmis 2015, het hoogtepunt van dit herdenkingsjaar.
Onder leiding van de kunstenaar Philippe Découflé, de 11 vitrines van de Printemps en opnieuw contact met hun traditionele kinderentertainment met schattige kleine personages, handlangers van de Lentefeest.
Om ze voor te stellen, werd een beroep gedaan op zes prestigieuze huizen, waaronder Longines. 
Een van de vitrines wordt geanimeerd door de Petits Maîtres du Temps, ambassadeurs van de Zwitserse horlogemaker. 
Dit zijn personages waarvan het gezicht lijkt op een wijzerplaat, de neus en de glimlach suggereren naalden en wiens oren en kleine hoeden doen denken aan de kronkelende en andere drukknoppen van een klassiek horloge .
150 jaar lang het beroemde warenhuis van Parijs, Longines publiceert twee beperkte series met een tijdloos ontwerp - een model voor mannen en een model voor vrouwelijke klanten (hierboven).
150 jaar lang het beroemde warenhuis van Parijs, Longines publiceert twee beperkte series met een tijdloos ontwerp - een model voor mannen en een model voor vrouwelijke klanten (hierboven).
één - maar na dit stadium samenwerking die kan worden ontdekt op de boulevards met ingang van november 2015 heeft Longines de oprichting van twee limited edition horloges ontworpen om 150 jaar van de lente te vieren aangekondigd vrouw shows en horloge man.
Uit de collectie La Grande Classique of Longines en publiceerde slechts 150 exemplaren elk, deze twee stukken worden gekenmerkt door hun grote soberheid en hun tijdloze classicisme.
Uitgerust met een zeer dunne behuizing (4.30mm voor vrouwen en mannen 7,10mm model voor het uitzicht), die moet zorgen voor meer comfort op prijs gesteld, zowel van deze referenties is gekleed in een mooie stalen schakelarmband dat hij geeft een vleugje vintage goed zicht - deze vintage look is ook verbeterd door de inhoud diameter van elk model (24mm tot 34mm voor mannen en vrouwen).

Beide Longines verschillen echter kant wijzerplaten, de vrouwelijke model met een witte parelmoer gezicht geaccentueerd met 12 diamanten index toen de mannen voorstelling vol opts zuivert met zijn sobere ritmische witte wijzerplaat Romeinse cijfers en dunne zwarte handen gekruist .
Deze twee referenties die specifiek zijn gepubliceerd voor de 150 jaar lente verschillen uiteindelijk van kant van beweging, het model van de vrouw wordt voorgesteld in een kwartsversie wanneer de man zal profiteren van een automatisch horloge .
Te koop vanaf oktober exclusief verkrijgbaar in Printemps, deze nieuwe limited-series gesigneerde Longines moeten gemakkelijk aantrekkelijk zijn voor liefhebbers van horlogeliefhebbers en elegant sober.
Bekijk meer horloge replica en Rolex GMT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

replica rolex

replica rolex
replica rolex